Brazing Carbide Pikeun Steel Shank

Brazing Carbide Pikeun Steel Shank kalawan induksi

Tujuan: Brazing huntu carbide ka rahang baja dina waktu kurang ti 5 menit
Bahan: Rahang pipa waja, 0.5 "(12.7mm) dia, 1.25" (31.75mm) panjang, 0.25 "(6.35mm) huntu karbida kandel, fluks hideung tambaga pérak tambaga pérak
Hawa: 1292ºF (700ºC)
Frékuénsi: 300kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosésna: coil hélik persegi panjang dua péngkolan dianggo pikeun manaskeun karbida sareng waja janten 1292ºF (700ºC) salami 4 dugi 5 menit. Tilu shims braze ngadalikeun jumlah jagoan sareng bahkan panas ngamungkinkeun pikeun
aliran hade braze nyieun hiji beungkeut aesthetically pleasing.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• konsisten, repeatable brazes aesthetically pleasing
• Komo distribusi panas