brazing cingcin sirkuit pondok kalawan manaskeun induksi

Induksi Brazing tina cingcin sirkuit pondok tina motor listrik

Cingcin pondok-circuit brazed kana rotor dina motor listrik, utamana dina motor disebut "kandang bajing", ngaran dipaké pikeun nelepon rotor jeung sakabeh motor sorangan. Homogénitas hawa dina ring kacida kritis pikeun minuhan sarat teknis dina motor final atawa generator. Jadi prosés kontrol jeung pangalaman brazing dina widang ieu téh kudu.

pemanasan induksi nawarkeun loba kaunggulan leuwih métode seuneu tradisional pikeun brazing cingcin pondok-circuit (SCRs). Hiji kaunggulan konci éta induksi ngahasilkeun sebaran suhu leuwih homogen sabudeureun SCR. Ogé, sabab pemanasan induksi tiasa dikontrol pisan, overheating tina bar tambaga dihindari. Tungtungna, pemanasan induksi gancang. Katepatan sareng kabisaulangan hartosna tiasa ningkatkeun throughput tanpa ngorbankeun kualitas.

SCR / ring circuit pondok brazing induksi tiasa dilakukeun ku dua cara: shot tunggal sareng brazing ruas. Beda utama antara dua padika nyaéta yén urut peryogi langkung seueur kakuatan pemanasan. Lamun diaméter SCR nyaeta kirang ti 1200 mm, single shot brazing dipaké. HLQ induksi Equipment urang runtuyan kakuatan Generators nyadiakeun rupa-rupa kakuatan pemanasan ti 25 KW nepi ka 200/320 KW. Sistem pangaturan suhu tiasa dihijikeun kana pengontrol suhu infra red pikeun kontrol loop katutup tina kakuatan brazing. Biasana aya dua pirometer anu dikontrol dina sistem: hiji pikeun ngukur suhu dina SCR sareng anu sanésna pikeun ngukur suhu dina bar tambaga pikeun mastikeun éta ngahontal suhu brazing.

HLQ Induksi urang unik Desain pemanasan coil induksi, bareng jeung speed pemanasan induksi sarta akurasi, hartina input panas minimal. Ieu dina gilirannana ngurangan résiko shafts weakening, sarta ngaminimalkeun mindahkeun panas kana laminations, masalah umum lamun ngagunakeun brazing seuneu. Brazing induksi ogé nyegah masalah sanés anu aya hubunganana sareng pemanasan seuneu. Contona, katepatan tina pemanasan induksi ngurangan résiko ovality, sarta saterusna kudu saimbang deui motor kandang bajing. seuneu kabuka résiko overheating bahan fluks,

compromising kamampuhna pikeun nyegah formasi oksida dina gabungan. Tambaga, ogé, résiko overheating, anu tiasa nyababkeun kamekaran gandum anu teu dihoyongkeun. Tapi kalayan pemanasan induksi suhu dikontrol sacara tepat. Pemanasan induksi ogé gaduh kaunggulan lingkungan sareng kaamanan. Gampang miceun sagala haseup. Tingkat bising sareng paningkatan suhu ambien tiasa diabaikan.

Induksi HLQ tiasa nyayogikeun solusi konci konci pikeun ampir sagala tugas SCR brazing. Solusi ieu kalebet alat-alat, kurva suhu anu dioptimalkeun, gulungan khusus sareng sajumlah komprehensif pelatihan sareng dukungan jasa.

HLQ Induction Equipment Co nyayogikeun solusi anu nyertakeun motor Medium to High Power sareng generator kalayan pangalaman langkung ti 20 taun di sakumna dunya. Aplikasi ieu mangrupikeun bagian tina portopolio anu langkung lega pikeun industri ieu.

MANFAAT INDUKSI BRAZING vs PROSES ALTERNATIF

Prosés dikawasa: homogénisasi pemanasan sareng kontrol suhu di sakumna ring.

Prosés gancang (dénsitas kakuatan anu langkung luhur), sakitar 10 kali langkung handap tina seuneu

Pemanasan ku tanjakan leres-leres dikontrol sareng dijamin atanapi bahkan pendinginan ku tanjakan

Repeatability na traceability

PROSES SARDERHANA

1.No dedusting diperlukeun

2.Less distortions, euweuh rebalanced diperlukeun

formasi oksida 3.Low

kaahlian 4.Operator kaahlian brazing teu kritis teuing

5. Ngajalankeun waragad leuwih handap obor

6.OPERASI ECO & Friendly pamaké

Prosés aman:

1.No seuneu atawa gas, resiko minimal

2.Clear view prosés ku operator iraha wae

3. Ramah lingkungan

4. Gampang miceun haseup

Solusi Brazing induksi:

HLQ Induksi Brazing Leyuran pikeun pondok-circuit ring brazing panutup boh Medium mun High Power motor jeung generator.

1.Specialized coil pikeun uniformity suhu ekstrim sakuliah ring

2.Advanced kontrol hawa boh prosés pinuh atomized atawa dikelola ku brazer nu

produk patali

Rotor Short circuit ring brazing

Stator Tambaga Strip brazing

Rotor Shaft ngaleutikan pas

Perumahan ngaleutikan pas