Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

obyektip
Giring karbida kana bagian waja

pakakas
DW-UHF-6kw Induksi Élmu sarta Téknik Élmu kakuatan
coil custom frékuénsi luhur ultra

parameter konci
Kakuatan: 1.88 kW
Suhu: Kurang leuwih 1500°F (815°C)
Waktos: 14 detik

bahan
Coil- 
2 hélik hélik (20 mm ID)
1 planar péngkolan (40 mm OD, 13 mm Jangkungna)

Karbida 
13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm

Sapotong baja-
20 mm OD, ID 13 mm

Prosés Brazing induksi:

  1. Pikeun nunjukkeun éliminasi tina "nyusahkeun tangan" alloy, urang ngawangun campuran jadi cincin pikeun nyocogkeun dina pipah pusat. Cara ieu nyayogikeun jumlah seragam pikeun unggal siklus, hasilna seragam sareng wetting.
  2. Jajang anu dijadwalkeun teras dipasang dina kerat baja, dimana disetél dina 14 detik kanggo mancur alloy.
  3. Alatan dipanaskeun sakitar sakitar 1500°F (815)°C
  4.  Sakabéh potongan sanés diantepkeun sareng dituangan ku hawa ambien

Hasilna / Mangpaat:

  • Brazing suksés sadayana dina 20 detik kalayan 2-kW
  • Kualitas sareng kabalikan deui tina mendi mani
  • Ngaronjatkeun produktivitas
  • Cingcin bakal tiasa dikembangkeun pikeun sendi khusus pikeun nyegah panggunaan tambalan
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu