Induksi Élmu sarta Power Supply

gambaran

Induksi Élmu sarta Power Supply

HLQ Induction Heating Machine Co ngahasilkeun rupa-rupa suplai kakuatan pemanasan induksi kaasup runtuyan tinggi frékuénsi kakuatan, sedeng kakuatan runtuyan frekuensi, runtuyan manaskeun frékuénsi ultrahigh pikeun pemanasan, brazing, forging, lebur, beungkeutan, patri, hardening sarta aplikasi permukaan perlakuan panas jeung ngagantian.

Ciri utama:

  • Modul IGBT sareng téknologi inverting switching lemes sapertos dina produksi generator, reliabilitas anu langkung luhur tiasa dilakukeun.
  • Leutik jeung bisa dibabawa, dibandingkeun jeung mesin SCR dikawasa ukur spasi digawé 1 / 10 ieu diperlukeun. efisiensi tinggi mun ngahemat energi, efisiensi tinggi na kakuatan tebih bisa ngurusan
  • Generator na adaptable dina rentang frékuénsi ageung ti 1KHz dugi 2.0MHz, instalasi tiasa dilakukeun pisan gampang numutkeun manual kami.
  • 100% tugas siklus, pangabisa kerja kontinyu dina kakuatan maksimum.
  • kakuatan konstan atawa mode kontrol tegangan konstan.
  • Tampilan kana daya kaluarannana, frékuénsi output, sareng tegangan kaluaran.
Series model kakuatan input Max Max ayeuna input frékuénsi Oscillate input tegangan siklus tugas
M.F

.

DW-MF-15 induksi generator 15KW 23A 1KHz-20KHz Numutkeun aplikasi nu 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-25 induksi generator 25KW 36A
DW-MF-35Induction generator 35KW 51A
DW-MF-45 induksi generator 45KW 68A
DW-MF-70 induksi generator 70KW 105A
DW-MF-90 induksi generator 90KW 135A
DW-MF-110 induksi generator 110KW 170A
DW-MF-160 induksi generator 160KW 240A
DW-MF-300 induksi generator 300KW 400A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 45KW 68A 1KHz-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 70KW 105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 90KW 135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 110KW 170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku 160KW 240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15 15KW 23A 1K-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25 25KW 36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35 35KW 51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45 45KW 68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70 70KW 105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90 90KW 135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku 110KW 170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku 160KW 240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment 110KW 170A 1K-8KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment 160KW 240A
H.F

.

DW-HF-15 Series DW-HF-15KW 15KVA 32A 30-100KHz 220V fase hiji 80%
DW-HF-25 Series DW-HF-25KW-A 25KVA 23A 20K-80KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-HF-25KW-B
DW-HF-35 Series DW-HF-35KW-B 35KVA 51A
DW-HF-45 Series DW-HF-45KW-B 45KVA 68A
DW-HF-60 Series DW-HF-60KW-B 60KVA 105A
DW-HF-80 Series DW-HF-80KW-B 80KVA 130A
DW-HF-90 Series DW-HF-90KW-B 90KVA 160A
DW-HF-120 Series DW-HF-120KW-B 120KVA 200A
DW-HF-160 Series DW-HF-160KW-B 160KVA 260A
U.H

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW 4.5KW 20A 1.1-2.0MHz Hiji phase220V ± 10% 100%
DW-UHF-6.0KW 6.0KW 28A
DW-UHF-10KW 10KW 15A 100-500KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-UHF-20KW 20KW 30A 50-250KHz
DW-UHF-30KW 30KW 45A 50-200KHz
DW-UHF-40KW 40KW 60A 50-200KHz
DW-UHF-60KW 60KW 90A 50-150KHz
=