Cetakan Injeksi Plastik sareng Pemanasan Induksi

Cetakan Injeksi Plastik sareng Mesin Pemanasan Induksi

Cetakan Injeksi Plastik sareng pemanasan induksi meryogikeun pra-pemanasan kapang kana suhu anu langkung luhur, pikeun mastikeun aliran anu leres atanapi pangubaran tina bahan anu dicetak suntik. Métode pemanasan anu biasa digunakeun dina industri nyaéta pemanasan uap atanapi résistipip, tapi éta pabalatak, henteu épisién, sareng teu tiasa dipercaya. Pemanasan induksi mangrupikeun alternatif anu beresih, gancang sareng éfisién tanaga anu parantos seueur dianggo dina sababaraha taun terakhir pikeun ngagentos uap, gas atanapi pemanasan résistif kapang sareng mati.

Naon Injeksi Cetakan?

Cetakan suntikan plastik kalayan pemanasan induksi nyaéta prosés peleburan palastik palastik (poléter thermosetting / thermoplastic) anu sakali lumayan gampang, disuntik dina tekanan kana rongga kapang, anu ngeusian sareng nguatkeun pikeun ngahasilkeun produk akhir.

Kumaha Cara Cetakan Injeksi Plastik?

Prosés nyetak suntikan plastik di Protolabs mangrupikeun prosés standar anu ngalibatkeun kapang aluminium. Mindahkeun aluminium langkung éfisién tibatan baja, janten henteu peryogi saluran pendingin - anu hartosna waktos urang ngahémat pendinginan tiasa diterapkeun pikeun ngawaskeun tekanan, masalah kosmétik sareng ngahasilkeun bagian kualitas.

Pelet résin dimuat kana laras dimana antukna bakal dilebur, dikomprés, sareng disuntik kana sistem lumpat mould. Résin panas ditémbak kana rongga kapang ngaliwatan gerbang sareng bagianna dicetak. Pin Ejector mempermudah ngaleungitkeun bagian tina kapang dimana éta ragrag kana tempat sampah. Nalika lumpatna réngsé, bagian-bagian (atanapi conto awal ngaji) ditinju sareng dikintun teu lami saatosna.

Kumaha Pemanasan Induksi dianggo dina Dies & Mould Industri?

  • Induksi Preheating tina alat sareng cetakan pikeun nyetak suntikan plastik
  • Pemanasan alat citakan pikeun nyageurkeun produk karét sareng ban mobil
  • Panas pemanasan induksi pikeun tipping kateter sareng manufaktur produk médis
  • Maot sareng pemanasan platen pikeun stamping logam sareng ngabentuk
  • Induksi Preheating tina casting kapang dina industri casting logam
  • Induksi Panas ngarawat sareng ngerakeun tina nyéépkeun sareng nyabok pakakas sareng maot

Cetakan Injeksi Plastik sareng Pemanasan Induksi