Hawa cooling System Élmu sarta induksi

gambaran

Séri MYD tina Hawa cooling System Élmu sarta induksi digunakeun pikeun las, bending, pipa, palapis, pas, kelegaan setrés, pre-weld sareng perawatan panas nalika dilas.

Fitur

  • cooling hawa: digawé ogé di -10 ℃ -40 ℃
  • Daya pemanasan induksi: Pikeun manaskeun padamelan nganggo simbut insulasi di sakurilingna. Kacepetan manaskeun tinggi sareng efisiensi pemanasan kalayan sakedik tanaga leungit.
  • Purwakarta layar noel: intuitif ningali sarta gampang beroperasi.
  • coil induksi lemes: Gampang angin on sapotong karya béda.
  • The removable lawang induksi coil: Gampang beroperasi sarta mindahkeun.
  • recorder suhu: Rékam kurva pemanasan sakabeh.
  • Suhu Controller: Pemanasan numutkeun detail kabutuhan manaskeun kalayan toleransi ± 3 ℃.

aplikasi:

  • Pra-panas: Kanggo palapis, bending, pas, unfitting, las.
  • Pos-las perlakuan panas: tank, alat keur ngagolakkeun atanapi damelan logam lianna
  • Pemanasan: Pemanasan lambar logam, Pemanasan kapang, kapal kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur
  • Pipa panas: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pipa pétrokimia sarta bahan pipa séjén

Fitur:

  • Témbongkeun Digital na Saluyukeun keur parameter, kawas daya kaluarannana na suhu netepkeun up.
  • Kekecapan tinggi: Daya listrik dirobah langsung panas kakuatan jeung leungitna kakuatan low.
  • Gagalna Siaga: Sakali operasi lumangsung, alarm sounding diaktipkeun tur kotak kasalahan ditémbongkeun dina layar toél purwakarta.
  • Integrated Module Desain: System nyaéta leuwih stabil sarta béaya rendah pikeun pangropéa.
  • Digital Recorder kalawan printer pilihan téh bisa ngarekam data suhu sarta nyieun tren chart of kamajuan pemanasan.
  • Pangukuran akurat pikeun suhu: Multi-titik mun detecting hawa; saluran 6 pikeun control suhu kalawan ± 3 ° C kasabaran; Merata Élmu sarta Téknik.
  • Hawa Cool System ngamungkinkeun gawé sistem di ultra Kaayaan: -30 º C ~ 50º C
  • IGBT Module: Urang adaptasi maju IGBT Téhnologi.
  • Smart Control: Sadaya operasi nyaéta mikro diitung sarta dikawasa ngaliwatan layar toél purwakarta.
  • Gampang Pasang: Gancang-release gandeng.
  • Gampang Pikeun Pindahkeun: Ngaliwatan ngangkat Panon atawa System kabayang.
  • Aman: otomatis Nangtayungan pikeun Power paranti.
  • Universal Panyambung: Cai-buktina; Insulasi.
model MYD-40 MYD-50 MYD-60 MYD-80 MYD-100 MYD-120
input Power 3 * 380VAC (standar), 3 * 220VAC (Goréng), 3 * 440VAC (Goréng)
kaluaran Frékuénsi 2KHZ ~ 36KHz
kaluaran Power 40KW 50KW 60KW 80KW 100KW 120KW
input Ayeuna 60A 75A 90A 120A 150A 180A
beurat 130KG 136 KG 140 KG 145 KG 168 KG 180 KG
ukuran 800 * 560 * 1350mm
Ukuran packing 900 * 660 * 1560mm

MYD manaskeun runtuyan induksi mun compare nu tahan panas:

  • baju saules
  • Speed ​​High
  • Hemat énergi: 30-80%

barang-barang tambahan

 

 

=