Papan PCB Ngajual Soldering with Pipe Tambaga

tujuan:

Dewan PCB Induksi Soldering sareng Tambaga

Industri: Médis & Gigi

bahan: Pipa tambaga datar, papan PCB

Galunggung: Témpél pérés panas-suhu

alat-alat: DW-UHF-6KW-III mesin panjagaan induksi gantung

induksi Handheld brazing manaskeunpower: 3.88 kW

waktos: 8 detik.

Coil: Coil coil buatan khusus.

Prosés éta:

HLQ dihubungi ku produsén ngarah parangkat diagnostik klinis anu nuju ngusahakeun inovasi dina téknologi Magnetic Resonance Imaging (MRI).

Pipa datar, diulas dina aplikasi pemanasan ieu, dianggo pikeun mindahkeun panas kalayan bédana suhu minimal atanapi nyebarkeun panas dugi permukaan.

urang solusi pemanasan induksi ngabantosan klien pikeun motong waktos produksi waktos anu sateuacana nyandak 1 jam ngahasilkeun 16 pipa panas tambaga anu dipater.

DW-UHF-6kw-III catu daya pemanasan induksi babarengan jeung stasiun panas tiasa ngagentos prosés paterian dina jarak 8 detik. Kami ogé nganggo salah sahiji coils induksi khusus kami sareng palapis semén pikeun mastikeun coil moal ngalaman karuksakan mékanis.

Pikeun ngalaksanakeun tés, kami dipasangkeun pipa tambaga kana dua datar datar anu ngandung témpél pérés-suhu rendah. pemanasan induksi mastikeun jaminan deui. Aya pangurangan anu signifikan dina waktos daur sareng ningkat efisiensi sabab ayeuna sababaraha bagéan tiasa dipasihan sakaligus.

=