Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

obyektip
Frékuénsi luhur Brazing fittings stainless steel kana selang corogated (SS). Selangna kalayan ukuran ID 1.575in (40mm) sareng ID 2.99in (76 mm). Pelanggan henteu kantos nganggo pemanasan induksi sateuacan sareng henteu kenal sareng prosés induksi. Tujuan tés ieu nyaéta ngabuktikeun kakuatan sendi.

Induksi baja stainless steel

pakakas

DW-UHF-10KW mesin tandur induksi

bahan
Selang logam anu fléksibel
• alloy Ag45Sn

test 1
parameter konci
Selang logam anu fleksibel sareng ID 1.575in (40mm)
Alat-alat: DW-UHF-10KW induksi brazing manaskeun, custom coil - ID 1.654in (42mm), 1 turn
Suhu: kurang leuwih 1382 ° F (750 ° C)
Kakuatan: Pra-curie - 7kW
Waktos: 28seconds

test 2
parameter konci
Selang logam anu fleksibel sareng ID 2.913in (74mm)
Peralatan: DW-UHF-10kw pemanasan induksi tungku, coil adat - ID 2.992in (76mm), 1 péngkolan
Suhu: kurang leuwih 1382 ° F (750 ° C)
Kakuatan: Pra-curie - 8 kW
Waktos: 1 menit 20 detik

prosés:

  1. Hect sareng fittings disiapkeun sareng témpokan fluks borax di daérah permukaan.
  2. Batang rod anu disiapkeun dina bentuk cincin pas sapanjang diaméter gabunganna.
  3. Selang sareng fittings disimpen dina coil.
  4. Pemanasan induksi diterapkeun ka daérah dugi ka bros réngsé.

Hasilna / Mangpaat:

  1. Pasokan listrik DW-UHF-10KW mesin induksi ngerjakeun sarat pikeun prosés ieu.
  2. Pikeun pagelaran anu langkung saé pikeun sendi diaméterna langkung ageung, kami nyarankeun suplai kakuatan DW-UHF-10KW manaskeun brazing manaskeun. A coil khusus khusus tiasa didesain ogé.
  3. Pikeun ujian, induksi statik dipaké (tingali pidéo), tapi petunjuk fleksibel sareng coil atanapi séri DW-UHF kami ogé disarankeun.

pemanasan induksi nyadiakeun:

  • sendi awét kuat
  • Zona panas anu pas sareng tepat, hasilna kirang distorsi sareng setrés gabungan
  • kirang oksidasi
  • siklus pemanasan gancang
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Aman ti brazing seuneu
Induksi baja stainless steelInduksi baja stainless steel

 

=