Frekuensi tinggi Induksi Soldering Tabung Kuningan

obyektip
Pikeun frékuénsi anu ageung Induksi Soldering Kuningan Tubessolder kana pertemuan jaket cai kuningan kalayan pemanasan induksi.

pakakas
Mesin DW-HF-15KW induksi Élmu sarta

mesin pemanasan induksi

parameter konci
Kakuatan: 5 kW
Suhu: 424 ° F (217 ° C)
Waktos: 10 detik dugi ka alloy ngalir; 15 detik ngawenangkeun alloy kaluar sanaos tabung.

Tés 1

bahan
• Déwan jaket cai Kuningan
• Aloi pérésan gratis
• Utilitas témpelkeun paterus fluks

Tés 2

bahan
• Déwan jaket cai Kuningan
• Aloi pérésan gratis
• Utilitas témpelkeun paterus fluks

Results:

Dompét Kuningan / outlet tabung suksés ditumpes ka papasangan kuningan sareng pemanasan induksi. Potong kasebut kedah diposisikan sahingga tabung caket kana tungtung coil. Gabungan solder dina témbok ipisna dipasang bakal ngahontal suhu dina 10 detik. Gabungan gabungan kadua bakal ngahontal suhu pematerian rata-rata 10 detik engké (15 detik total). Pemanasan tambahan 5 detik tiasa dipikabutuh pikeun ngicalkeun solderna ngalir merata di sekitar tabung supados ningkatkeun kualitas sareng penampilan pamungkas.

=