frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

obyektip
Tujuan uji coba ieu nyaéta pikeun nunjukkeun kawat soldering induksi ka konektor

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun tés ieu mangrupikeun hal sareng ngaropéa induksi pemanasan coil.

 DW-UHF-6KW-kuring manaskeun induksi mancar

parameter konci
Kakuatan: Nepi ka 0.48 kW
Suhu: 392 ° F (200 ° C)
Waktos: 1.5 detik

Proses sareng Hasil:

Ieu saluran kawat soldering pikeun prosés konektor éta gancang tapi épéktip. Unitna dijalankeun dina 985 kHz, alesan pikeun nganggo frékuénsi anu luhur nyaéta pikeun ngajodokeun kana diameter alit tina kawat. Sakabeh proses tina panas anu dihurungkeun pikeun hardening solder nyandak 1.5 detik. Sateuacanna hiji beusi soldering dianggo pikeun ngarengsekeun tugas ieu, kumaha ogé pérésian induksi dibuktikeun langkung gancang sareng langkung éfisién. Prosesna ayeuna tiasa otomatis dipasang dina garis perhimpunan, sabab sistemna tiasa dihurungkeun.