Frékuénsi Induksi Kawat Tembok Kabégasan

Frékuénsi Induksi Kawat Tembok Kabégasan

obyektip
Induksi frekuensi tinggi Ngaberot 5.3 sq mm (10 gauge) sareng kawat tambaga 0.5 sq mm (20 gauge) nganggo induksi kalayan C-coil kabuka.

pakakas
DW-UHF-6KW-III pemanas induksi pangotor
Buka C-coil
Fleksipét Pituduh

induksi Handheld brazing manaskeunbahan
• 10 tolok (5.3 sq mm) kawat tambaga
• kawat 20 batang (0.5 sq mm) kawat tambaga
• Aloi pangering
• fluks

test 1

power: 2 kW
hawa: 815 ° C (1500 ° F)
waktos: 42 detik

test 2

power: 2 kW
hawa: 815 ° C (1500 ° F)
waktos: 38 detik

test 2

power: 4.86 kW
hawa: 815 ° C (1500 ° F)
waktos: 10 detik

Hasil na Conclusions:

Dua jenis kawat tambaga dimungkinkeun kalayan DW-UHF-6KW-III Sistem pengurangan induksi gantung kalayan 1m (3.3 ft) ngarah fleksibel sareng c-coil kabuka. Pikeun waktos langkung gancang deui, Sistim induksi DW-UHF-10kw disarankeun.

Induksi kawat tambaga anu kurang ajar

=