Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

obyektip
Frékuénsi sérédasi induk tinggi dina pipa baja pikeun pas baja

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta
DW-UHF-6KW-III pemanas induksi pangotor stasiun panas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun bajaTube induksi beusi frekuensi tinggiTube induksi beusi frekuensi tinggi

bahan:

Tabung waja kana baja anu cocog sareng bantosan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng Harris Hideung Brazing Flux.

power: 3.5kW ka 6.6kW
hawa: 1300 ° F ka 1400 ° F (704 ° C ka 760 ° C)
waktos: 6 ka 8 Detikinduksi Handheld brazing manaskeun

 

Induksi baja tabung baja ka baja