Handheld Jauh induksi Panaskeun

gambaran

Pemanas Induksi Jauh Genggem pikeun ngaleungitkeun karat, cet, pelat pelat waja tina treuk, mobil, kapal, sareng sistem karat induksi & cet.

model DWS-25P DWS-30P DWS-60P
kakuatan input Max 25kw 30kw 60kw
Panjang sirah panas 20M 20-40M
frékuénsi kaluaran 20-50KHz
kaluaran kiwari 5 ~ 45A 6-54A 12-108A
tegangan kaluaran 70 ~ 520V
tegangan input 380V, 3phases, 50 / 60Hz
siklus tugas 50%
cai cooling ≥0.5MPa ≥30L / mnt
chiller cai jero nuhun
beurat generator 280KG 316KG 580KG
sirah panas 2.2KG 2.7KG 4.5KG
Ukuran / cm generator 103L × 750W × 156.6H 103L × 750W × 156.6H 70L × 40W × 103.5H
sirah panas Ф6.5 × 16.5L Ф8 × 18.5L Ф11.8 × 24L

 

=