Handheld induksi Brazing Panaskeun

gambaran

Genggam & Indéks Portable Indomérsial Heater

item DWS-10 DWS-30 DWS-60 DWS-100
Max. kakuatan input 10KW 30KW 60KW 100KW
tegangan input 3P × 380V, 50 atanapi 60HZ
ukuran generator L50 × W30 × H45 57L × 32W × 71H 70L × 40W × 103.5H 56L × 80W × 180H
beurat generator 40KG 47KG 120KG 150KG
Ukuran sirah panas Φ5.5 × 22L Ф8 × 18.5 Φ12 × 25L Ф16 × 25
Pemanasan beurat sirah 1.5KG 3.1KG 4.5KG 8KG
panjang sambungan kabel 3 ~ 8 méter nurutkeun kana tatanan
cooling kahayang > 0.3MPa,> 5L / Min > 0.3MPa,> 15L / Min > 0.3MPa,> 30L / Min ≥0.3MPa ≥30L / mnt

aplikasi:

Brazing bagian leutik, selektif perlakuan panas, sarta pemanasan induksi di wewengkon merlukeun hiji leutik, Unit moveable. Dipaké pikeun brazing induksi dina situs kayaning brazing induksi ti panyambungna sambungan kabel tambaga, sendi tambaga dina conditioner hawa, panyambungna tambaga of trafo jeung saterusna.

ciri:

  1. Ku desain husus, anu bisa dibabawa sirah panas induksi geus beurat ukuran na ngan leutik 1.5 mun 8 KG, éta téh hususna cocog pikeun operasi dina situs digawé nalika bagian dipanaskeun teu bisa dipindahkeun.
  2. The manaskeun induksi handheld dicirikeun kalayan reliabiliti tinggi na kualitas luhur bari modul kakuatan IGBT jeung téhnologi generasi inverting katilu urang anu diadopsi dina mesin panas induksi.
  3. The panas induksi coil bakal dirancang nurutkeun requests Anjeun.
=