Induksi Hardening Gears huntu

gambaran

Huntu induksi Hardening Gears Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Tujuan Panaskeun huntu tina giringan ditarik sabuk pengaman baja lemes kana 1700 ° F (926.7ºC) dina waktos dua detik kanggo pengeras.
Bahan # 4130 roda pengencaran sabuk pengaman baja, tangki quenching vortex cai, katup hawa anu dikawasa sacara éléktronik, timer anu tiasa diatur
Hawa 1700 ° F (926.7ºC)

hardening-gear-huntu
Frékuénsi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW dilengkepan workhead jarak jauh kalayan kapasitas 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil konséntrasi hélik opat péngkolan dirancang khusus pikeun nganteurkeun panas anu seragam kana roda rétraksi tali sabuk beuli. Bagian-bagianna diposisikan dina coil di luhur tank quenching sareng dicekel dina tempat sareng perlengkapan rosette vakum. Kakuatan diterapkeun salami dua detik pikeun ngahanaskeun bagian na. Bagian-bagianna tuluy diusir kana bak tangki pikeun didinginkan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• seragam jeung repeatable hasil
• Energy efisien
• pemanasan Non-kontak