Induksi Hardening Saw wilah Machiney 10kw

gambaran

Induksi Hardening Saw wilah Machiney 10kw

aplikasi

* Quenching Gancang
* Hardening keur jero leutik
* Brazing pikeun workpiece leutik
* Élmu sarta workpiece leutik

* Inten agul brazing ka bagéan, karbon baja agul brazing, PCBN agul brazing jsb

* Kacamata Minus alloy baja pigura brazing, arah leutik quenching, annealing jsb

* Jewelries brazing, watchcase annealing na jam quenching luar.

* Produk Electronics brazing / las / panas: produk rupa jeung mahal kawas bohlam filaments jsb

* Bagian mékanis tepat brazing / panas.

* Steel baja strip annealing jsb

 

model

DW-UHF-10KW

input tegangan

3 phases,380V±10%,50-60Hz

kaluaran Power

10KW

frékuénsi Oscillate

50-300KHz atanapi 100-500KHz

input Ayeuna

3-15A

beurat

30KG

ukuran

utama

570X260X500mm

alat keur manaskeun

ciri utama:

1. Kalayan frékuénsi luhur dugi ka 50-300KHz atanapi 100-500KHz. Ketebalan quenching tiasa dikontrol langkung handap tina 1mm, sareng bagian anu alit pisan tiasa gampang dipanaskeun.
2. IGBT na inverting téknologi ti generasi katilu kungsi dipaké, reliabiliti luhur jeung ongkos pangropéa handap.
3. 100 siklus% tugas, kerja kontinyu nu diwenangkeun dina daya kaluarannana Max.
4. beurat enteng, 25KG hungkul. Leutik sareng portabel.

5. Status kakuatan konstan ayeuna atanapi konstan tiasa dipilih saluyu pikeun ngahontal efisiensi pemanasan anu langkung luhur.

=