indéks pemanasan setrés ngaleungitkeun

Tekanan Pemanasan Induksi Ngaleungitkeun Pikeun logam anu parantos diolah-tiis, didamel, dimesin, dilas, atanapi diteureuy, panginten diperyogikeun operasi anu ngaleungitkeun setrés pikeun ngirangan setrés anu didamel nalika prosés pabrikasi.

Tekanan Pemanasan Induksi ngaleungitkeun dilarapkeun pikeun alloy ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun résidu résidu internal anu dihasilkeun ku prosés manufaktur sateuacanna sapertos mesin, rolling tiis sareng las. Tanpa éta, pamrosésan salajengna tiasa nimbulkeun distorsi anu teu ditarima sareng / atanapi bahan tiasa sangsara tina masalah jasa sapertos rengat korosi setrés. T Perlakuanana henteu dimaksadkeun ngahasilkeun parobihan anu penting dina struktur matéri atanapi sipat mékanis, sahingga normalna dugi ka suhu anu cukup handap.

Pikeun logam anu parantos diolah-tiis, didamel, dimesin, dilas, atanapi diteureuy, panginten diperyogikeun operasi anu ngaleungitkeun setrés pikeun ngirangan setrés anu didamel nalika prosés pabrikasi.

Setrés dina logam salaku hasil tina operasi pabrikan tiasa nyababkeun parobahan diménsi anu teu dihoyongkeun, distorsi, kagagalan prématur atanapi rengat korosi setrés nalika bagéan ieu dileupaskeun. Bagian anu gaduh sarat dimensi anu ketat tiasa meryogikeun setrés dileungitkeun sateuacan operasi produksi anu sanés tiasa dilaksanakeun. Bagian anu dilas tiasa didamel henteu bébas ku operasi pemanasan stres.

Induksi setrés ngagentos bisa dilakukeun dina rohangan suasana anu dikendalikeun atanapi vakum pikeun ngirangan oksidasi.

Baja karbon sareng baja paduan tiasa dibéré dua bentuk relief setrés:
1. Perlakuan biasana 150-200 ° C ngagentos setrés puncak saatos heuras tanpa nyata ngirangan karasa (sapertos komponén anu kasus, bantalan, sareng sajabana):
2. Perlakuan biasana 600-680 ° C (contona saatos las, mesin jsb) nyayogikeun rélaxasi anu lengkep.

Paduan non-ferrous mangrupikeun setrés anu dibebaskeun dina seueur hawa anu aya hubunganana sareng jinis sareng kaayaan alloy. Paduan anu parantos atos umur dibatesan pikeun ngaleungitkeun setrés dina suhu di handapeun suhu sepuh.
Baja stainless austenit mangrupakeun setrés dileungitkeun dihandap 480 ° C atanapi saluhureun 900 ° C, suhu antara ngirangan résistansi korosi dina sasmita anu henteu stabil atanapi karbon handap. Perlakuan di luhur 900 ° C sering aya anneals larutan pinuh.

Normalisasi Dilarapkeun pikeun sababaraha, tapi henteu sadayana, baja rékayasa, normalisasi tiasa ngalemahkeun, ngeraskeun atanapi setrés ngagentos bahan, gumantung kana kaayaan awalna. Tujuanana pikeun ngubaran épék prosés sateuacanna, sapertos casting, forging atanapi rolling, ku cara nyaring struktur anu sanésna janten hiji anu ningkatkeun kaabisa / formabilitas atanapi, dina bentuk produk anu tangtu, nyumponan sarat harta mékanis akhir.

Tujuan utami nyaéta pikeun ngisi waja janten, saatos nyusunna, komponén ngaréspon kalayan memuaskan kana operasi pengerasan (misalkeun ngabantosan stabilitas diménsi). Normalisasi diwangun ku manaskeun waja anu cocog kana suhu anu biasana dina kisaran 830-950 ° C (dina atanapi saluhureun suhu pengerasan tina waja pengerasan, atanapi di luhur suhu carburising pikeun baja karburén) teras mendingan dina hawa. Pemanasan biasana dilaksanakeun dina hawa, janten mesin saterusna atanapi permukaan parantos diperyogikeun pikeun miceun lapisan skala atanapi dekarburisasi.

Steel-pengerasan udara (sapertos sabagian steels gear otomotif) sering "tempered" (subcritically annealed) saatos normalisasi pikeun ngalemeskeun strukturna sareng / atanapi ngamajukeun mesin. Seueur spésifikasi pesawat ogé nyungkeun kombinasi pangobatan ieu. Baja anu henteu biasana dinormalisasi nyaéta anu bakal ngégél sacara signifikan dina nalika pendinginan hawa (sapertos seueur alat alat), atanapi anu henteu ngagaduhan manpaat struktural atanapi ngahasilkeun struktur anu teu pantes atanapi sipat mékanis (mis. Stainless steel).

Mesin PWHT preheating induksi ieu seueur dianggo pikeun pipa / tabung las peheat sareng pwht, setrés deui sareng sajabana.

Las mangrupikeun salah sahiji prosés anu paling kritis dina pembuatan pembuluh tekanan sapertos boiler pembangkit listrik termal. Suhu kolam las dilebur nalika prosés aya dina kisaran 2000 deg C. Kanaékan panas gancang sareng sakedapan. Nalika strip leutik kolam renang cair ieu janten tiis handap panyusutan hasilna setrés termal anu dikonci dina jero logam. Ieu ogé tiasa ngarobih makrostruktur waja.

PWHT ngaleungitkeun épék ieu ku manaskeun, ngaleueut, sareng mendingan daérah las dina cara anu dikendalikeun kana suhu handapeun titik transformasi anu munggaran, masihan struktur makro waktos anu cekap pikeun nyaluyukeun kaayaan aslina sareng ngaleungitkeun strés résidu.

PWHT diwangun ku manaskeun logam saatos prosés las dina cara anu dikendalikeun kana suhu handapeun titik transformasi anu munggaran, ngaleos dina suhu éta pikeun waktos anu cekap lami, sareng mendingan dina tingkat anu dikendali.

pemanasan induksi mangrupikeun salah sahiji cara anu kéngingkeun popularitas sanaos biayana mahal. Ieu mangrupikeun prosés anu langkung ramah. Beda sareng pemanasan résistansi ngan ukur pipa janten panas. Gradién suhu seragam ngalangkungan kandelna.

Daya pemanasan tina 10KW ~ 120KW

Model: 10KW, 20KW, 40KW, 60KW, 80KW, 120KW jeung sajabana.

Suhu pemanasan: 0 ~ 900 C

Suhu pemanasan maksimal: 900 C

Pipa / tabung diaméterna: 50 ~ 2000 mm

Coil manaskeun: Clamp coil atanapi simbut pemanasan induksi

Mesin preheating las induksi kalebet:

1. sumber kakuatan manaskeun induksi.

2. kabel pemanasan induksi lemes

3. Ngalegaan kabel

4. K tipe thermocouple

5. Kerter / Paperless recorder jeung sajabana.

Bandingkeun sareng manaskeun keramik sareng manaskeun kerangka. Éta langkung seueur kaunggulan.

1. Gancang manaskeun kagancangan sareng suhu pemanasan anu teu rata

2. Hemat énergi tanpa polusi

3. waktos damel lami sareng langkung stabil

4. layar toél sareng kontrol PLC, Gampang dioperasikeun

5. Tiasa cocog pikeun kaayaan las anu béda