Seal Aluminium Foil Kalayan Induksi

gambaran

Seal Aluminium Foil sareng Induksi

Naon "aluminium foil sealer with induction"?

sealer foil aluminium kalayan induksi dipaké pikeun PP, PE, PET, PS, ABS, HDPE, LDPE sareng botol kaca, anu ngamangpaatkeun prinsip éléktromagnétik pikeun ngahasilkeun panas tinggi instan pikeun ngalembereh aluminium foil anu teras-terasan kana pembukaan botol, ngahontal tujuan baseuh-buktina , kabocoran-buktina, jamur-buktina sareng manjangkeun waktos pelestarian.

Jinis umum segel jero mangrupikeun segel jero 2 buah anu nyéépkeun segel sékundér dina jero topi saatos segel induksi parantos dicabut. Ieu ilahar dianggo dimana masalah kabocoran mangrupakeun masalah. Pilihan sanésna nyaéta segel jero tunggal dimana sakali segel induksi dicabut teu aya deui palapis dina panutupanana. Anjeun tiasa ogé milih anjing laut anu ngagaduhan pulltab atanapi anu nganggo segel anu tiasa dikupas teu aya résidu dina botol. Anjeun kedah yakin yén palapis cocog sareng bahan botol.

 

model 2500W 1800W 1300W
Bahan produk Beusi sténless
Diaméterna segel 60-180mm 50-120mm 15-60mm
Kacepetan Sealing 20-300 botol / mnt
Kacepetan Transfer 0-12.5m / mnt
Jangkungna Sealing 20-280mm 20-180mm
Max Power 2500W 1800W 1300W
input tegangan Fase tunggal, 220V, 50 / 60Hz
bahan lumaku PP, PE, PET, PS, ABS, HDPE, LDPE sareng botol kaca, Plastik botol pilem aluminium foil foil
Ukuran (L * W * H): 1005 * 440 * 390mm 970 * 515 * 475mm
beurat 72kg 51kg 38kg

Naon Induksi Sealing?

Panyegelan induksi mangrupikeun cara anu henteu kontak pikeun bahan beungkeutan anu didamel tina termoplasik ngalangkungan induksi éléktromagnétik anu ngahasilkeun arus eddy pikeun ngahaneutkeun matéri. Dina industri bungkusan, prosés ieu digunakeun pikeun ngégél tutup wadah anu gaduh foil laminate tiasa disegel ku panas. Dina kasus Peralatan Aluminium Foil Induction Sealer kami, laminat foil mangrupikeun palapis induksi panas aluminium.

 

Mesin bungkus ieu dianggo pikeun ngégél hermetically kaca sareng wadah palastik liwat panyegelan induksi pikeun manjangan umur produk, nyegah kabocoran, sareng utamina pikeun nyayogikeun segel anu jelas. Induksi aluminium foil tiasa mesin tukang ngaput sayogi dina desain listrik, genggam, sareng manual pikeun sealing sababaraha ukuran panutupan.

Naon Liner Induksi Panas Aluminium?

Anjeun parantos ningali hal-hal ieu nutupan wadah botol sareng toples nalika anjeun muka produk rangkep sapertos mentega suuk atanapi ubar botol. Pelapisi induksi panas aluminium mangrupikeun foil pérak dina muka wadah anu ngabuktikeun yén produk rangkep na jelas-jelas. Aranjeunna meryogikeun induksi aluminium foil tiasa nyéépkeun pakakas pikeun leres ngégél palapis ieu kana kaléng.

Sumawona, palapis induksi panas aluminium anu khas dina jero cap mangrupikeun segel multi-lapisan anu diwangun ku lapisan anu strategis sareng dirancang sapertos kieu:

  • Lapisan karton pulp
  • Lapisan lilin
  • Lapisan foil aluminium
  • Lapisan polimér

Lapisan paling luhur, nyaéta lapisan kertas karton pulp, sarangan ngalawan bagian jero tutupna sareng ditempelkeun-na. Dituturkeun ku lapisan lilin anu dipaké pikeun ngabeungkeut lapisan kertas karton pulp kana lapisan katilu, foil aluminium, nyaéta lapisan anu ngagantelkeun kana wadahna. Lapisan terakhir di handapeun nyaéta lapisan polimér anu katingalina sapertos pilem plastik.

Opat lapisan ieu gawé bareng pikeun ngahontal dinamika anu diperlukeun pikeun prosés induksi anu suksés pikeun ngahasilkeun segel kedap udara.

Aplikasi Sealing Induksi

HLQ mesin sealing induksi aluminium foil pikeun tutup sekrup cocog pikeun ngégél tuangeun, inuman, produk médis, sareng kosmétik diantarana dina sababaraha bentuk botol, sapertos botol buleud sareng kotak, didamel tina plastik.

Salajengna, di handap ieu aya sababaraha rupa industri sareng produk anu tiasa dilikeun ku mesin LPE.

Industri inuman Anggur, Bir Kaléng, Soda, Cai, Cider, Jus, Kopi sareng Teh, Minuman Karbon
Industri kadaharan Daging, Seafood, Sayuran, Buah, Saos, Jam, Tuna, Sup, Ganja, Madu, Bubuk Gizi, Dahareun garing (sapertos kacang, séréal, sangu, sareng sajabana)
Industri Farmasi Panyumputan hewan, Pasokan médis, Bubuk, Pél, bahan baku Farmasi
Industri Kimia Minyak masak, minyak pelincir, Lem, Cét, Bahan kimia Ladang, Cairan Reresik, Tinta sareng Lacquers, Runtah Nuklir sareng Bahan Radioaktif, Cairan Otomotif (béngsin, minyak, sareng solar)

Kumaha Aluminium Foil Sealer kalayan Gawe Induksi

Prosés panyegelan induksi dimimitian ku nyayogikeun kombinasi cap-container anu parantos dieusian ku produk kana induksi aluminium foil tiasa mesin seaming. Tutupna parantos aya palapis induksi panas foil aluminium dilebetkeun di éta sateuacan dicandak kana wadahna.

Kombinasi cap-wadah ngalirkeun handapeun sirah lapisan, anu ngaluarkeun medan éléktromagnétik osilasi, ngalangkungan conveyor anu ngalir. Nalika botolna ngalir handapeun handapeun lapisan, lapisan aluminium foil panas induksi mimiti panas kusabab arus anu eddy. Lapisan lilin, anu mangrupikeun lapisan kadua palapis induksi, lebur sareng nyerep ku lapisan paling luhur - lapisan kertas karton pulp.

Nalika lapisan lilin lebur lengkep, lapisan katilu (lapisan aluminium foil) dileupaskeun tina tutupna. Lapisan anu terakhir, lapisan polimér, ogé manaskeun sareng lebur kana lambey wadah palastik. Sakali polimér janten tiis, beungkeut anu diciptakeun antara polimér sareng wadahna ngahasilkeun produk anu disegel sacara sématim.

Sakabéh prosés sealing henteu mangaruhan négatip produk dina wadah. Padahal dimungkinkeun pikeun overheating foil kajantenan anu nyababkeun karuksakan lapisan segel anu nyababkeun segel anu rusak. Pikeun ngahindarkeun ieu, LPE ngalakukeun pamariksaan kualitas strick ngalangkungan prosés manufaktur sadayana tina induksi aluminium foil khusus anjeun tiasa ngaput peralatan.

Sateuacan prosés manufaktur, urang ngalakukeun konsultasi anu éksténsif sareng anjeun pikeun leres ngartos kabutuhan anjeun. Ieu ngabantosan dina nangtoskeun sistem anu pas pikeun ngatur produk anu khusus sapertos ukuran mesin anu diperyogikeun pikeun garis bungkusan anu aman.

sealer foil aluminium kalayan induksi