Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun ngajantenkeun alat baja bentuk kompleks pikeun ngeraskeun sareng ngahijikeun prosés dina garis conveyor pikeun ningkatkeun produktivitas.

induksi beusi bagian bajaIndustri: Manufaktur

Alat: Mesin hardening induksi DW-UHF-10KW

bahan: Bagéan alat baja

power: 9.71kW

waktos: 17 garing

Coil: Adat dirarancang 4 giliran coil hélik.

Prosés éta:

Koil induksi dirancang pikeun masihan panas seragam ka sadayana bagian. Panas induksi diterapkeun ka sakumna bagian. Sampel teras disaurkeun kana cai. Waktu sareng kakuatan panas induksi kedah ditetepkeun dumasar kana pengerasan khusus sareng syarat produksi. Kauntungan tina pengerasan induksi pikeun alat-alat alat kalebet pemanasan gancang, kadar produksi gancang, efisiensi énergi, automation sareng kabébasan.

Sistem pemanasan induksi DW-UHF loba dipaké pikeun aplikasi pengerasan induksi anu sami.

induksi beusi bagian baja

induksi beusi bagian baja

=