induksi baja karbida karét topi

obyektip
Induksi Frékuénsi Tinggi Induksi cap karbida baja kana aci. Palanggan ayeuna nganggo prosés obor, tapi hoyong ngarobih brazing induksi dina raraga ngirangan besi tua sareng ngarobih deui sareng ningkatkeun kualitas méga.

pakakas
DW-UHF-6kw-III manaskeun induksi tangan

manaskeun inductino manaskeun

bahan
• baja karbon
• tutup karbida magnét
• Galunggung - EZ Flo 3 témpél
• Tés 1: Aci Diameter: 0.5 ”(12.7 mm)
• Tés 2: Batang Géter: 0.375 ”(9.525mm)
• Tés 3: Batang Géter: 0.312 ”(7.925mm)

parameter konci
Tés 1: Aci Diameter: 0.5 ”(12.7mm)
Suhu: Ngadeukeutan 1450 ° F (788 ° C)
Kakuatan: Pra-curie - 3.3 kW
Waktos: 11 detik

parameter konci
Tés 2: Aci Diameter: 0.375 ”(9.525mm)
Suhu: Ngadeukeutan 1450 ° F (788 ° C)
Kakuatan: Pra-curie - 1.8 kW
Waktos: 8 detik

parameter konci
Tés 3: Aci Diameter: 0.312 ”(7.925mm)
Suhu: Ngadeukeutan 1450 ° F (788 ° C)
Kakuatan: Pra-curie - 1.7 kW
Waktos: 7.5 detik

prosés:

  1. Témpél aloi diterapkeun kana bentuk tumpukan luhur unggal batang baja.
  2. Cap dipasang dina luhurna sareng dipusingkeun pikeun nyebarkeun alloy témpél.
  3. Unggal papasangan diposisikan dina coil sareng dipanaskeun.
  4. Tés panas awal dilakukeun nganggo cet tempilaq pikeun ngitung daur panas ka 1450 derajat.

Hasilna / Mangpaat:

  • Kontrol tepat waktos sareng suhu hasilna hasilna kualitas sareng konsisten
  • Kakuatan paménta kalayan siklus panas anu gancang
  • Proses ulang, sanes operator gumantung
  • tengtrem pemanasan induksi kalayan henteu terang
  • Énergi efisien pemanasan

=