Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Tujuan: Panas aluminium pikeun hiji aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) panjang, fluks dieusi ring braze
Hawa: 1200 ºF (649 ºC)
Frékuénsi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10KW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF pikeun total 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake multi péngkolan dianggo pikeun manaskeun sendi antara tabung aluminium sareng bos. Panas gabungan kana suhu dina 1.5 menit sareng cincin braze lebur ngabentuk brazed anu bersih
gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bebas tangan anu ngalibatkeun kaprigelan operator minimal pikeun pabrik
• aplikasi Flameless
• dipercaya, repeatable aesthetically pleasing braze gabungan
• Komo distribusi panas