Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

obyektip
Induksi Brazing karbida pikeun bagian baja

pakakas
DW-HF-15kw Énergi Panas Daya Téknik

Coil adat HLQ

parameter konci
Kakuatan: 5.88 kW
Suhu: Kurang leuwih 1500°F (815°C)
Waktos: 10 detik

bahan
Coil- 
2 hélik hélik (20 mm ID)
1 planar péngkolan (40 mm OD, 13 mm Jangkungna)

Karbida 
13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm

Sapotong baja-
20 mm OD, ID 13 mm

prosés:

  1. Pikeun nunjukkeun éliminasi tina "nyusahkeun tangan" alloy, urang ngawangun campuran jadi cincin pikeun nyocogkeun dina pipah pusat. Cara ieu nyayogikeun jumlah seragam pikeun unggal siklus, hasilna seragam sareng wetting.
  2. Jajang anu dijadwalkeun teras dipasang dina kerat baja, dimana disetél dina 10 detik kanggo mancur alloy.
  3. Alatan dipanaskeun sakitar sakitar 1500°F (815)°C
  4.  Sakabéh potongan sanés diantepkeun sareng dituangan ku hawa ambien

Hasilna / Mangpaat:

  • induksi Brazing suksés sadayana dina kaayaan 15 detik kalayan 8kW
  • Kualitas sareng kabalikan deui tina mendi mani
  • Ngaronjatkeun produktivitas
  • Cingcin bakal tiasa dikembangkeun pikeun sendi khusus pikeun nyegah panggunaan tambalan
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu