Induksi Brazing Carbide mun Steel

obyektip
Frékuénsi tinggi induksi karbohidrat pikeun waja.

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-HF-45KW mesin tandur induksi nganggo stasiun pemanasan jauh.

mesin brazing induksibahan:
  • Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) dugi ka 5 "(127mm) OD.
  • Carbides 1.125 "(28.5mm) panjang x 0.75" (19.05mm) OD sareng kubah ngawangun luhur anu napel dina sirah, dirujuk ogé. 0.8 ”(20.3mm) kana sirah.

power: Nepi ka 37kW
hawa: 1500 ° F + (815 ° C +)
waktos: Alloy ngalir di luar seueur karbida dina 50 detik. Karbida pusat sareng batin mimiti nunjukkeun alloy netes dina 1 menit 40 detik.

Hasil na Conclusions:

Hasil tés nunjukkeun yén ngaleupaskeun karbida tiasa dimungkinkeun. Mimitina, bagianna kedah dipanaskeun sareng ditahan dina suhu pikeun ngamungkinkeun brazing induksi alloy pikeun ngeclak kaluar. Pentingna pikeun nyiapkeun bagian ku karbida nyanghareup ka handap. Guncangan éksternal diperyogikeun saatosna pikeun mindahkeun karbida parantos cekap pikeun ngamungkinkeun aranjeunna dicekel ku sakumpulan tang. Ati-ati: nalika narik karbida, alloy brazing induksi cair panas tiasa ngalir kaluar tina liang karbida nalika ditarik.