Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping tina Alat Alat Médis

Carbide Tipping khusus induction brazing prosés ku bahan tip anu atos dilarapkeun kana bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu atos pisan.

tujuan:

Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo téknologi pemanasan induksi pikeun ngagentos obor sareng ngahontal prosés brazing anu langkung bersih.

Parangkat Brazing Induksi:

DW-HF-15 Alat brazing paranti disetél dina 40% pikeun ngarengsekeun prosés. Kontrol fase digital adaptif nyayogikeun operasi épisién dina kisaran frékuénsi anu lega.

 

Prosés Brazing induksi:

A cutter pin stainless-steel 6 13/16 "(17 cm) panjangna kalayan lega 0.775" (1.96 cm) pikeun manaskeun kedah dipasang ku dua sisipan karbida 25/32 "(1.98 cm) panjangna, 1/8" (7.8 mm) lega, jero 3/32 "(2.54 cm) jero. Aya tumpang tindihna 9/16 "(1.42 cm) panjangna, 1/8" (25.4 mm) lega (dina unggal sisi motong sirah) sareng jero 1/16 "(1.58 mm).

Fluks Brazing dilarapkeun ka daérah sendi. Sisipan karbida teras disimpen di antara pra-bentuk. Majelis ditutup babarengan sareng dibawa ka induksi pemanasan coil. Panas diterapkeun salami 8 detik ngahontal suhu ~ 1400 ° F (760 ° C). Bagian-bagian éta hasil ditukang babarengan.

Industri: Médis & Gigi