Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja

obyektip : 

Pabrikan pamimpin alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku fokusWaluya panas on daérah anu leutik pisansupados ngirangan leungitna panas sareng ningkatkeun tip karbida prosés.  

Prosés Brazing Induksi: 

Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). The induksi brazing karbida tip kedah dilakukeun dina segitiga samagaha 3 mm (0.11 inci) di tepi. Zona pemanasan awak waja pakakasna panjangna 43 mm (1.69 inci) OD x 25 mm (0.98 inci). Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-II dimanfaatkeun dugi ka 1600 ° F (870 ° C) sareng ngalengkepan prosés dina 8 detik. Coil anu didesain khusus konsentrasi panas dina zona tip karbida sareng waktos siklus anu diminimalkeun.

Parangkat Brazing Induksi: 

Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-II kalayan ngarobih coil brazing induksi digunakeun pikeun nyocogkeun kana persyaratan prosés.

industri:pakakas & Parangkat