Induksi Majelis Tambaga Brazing

Induksi Majelis Tambaga Brazing Jeung High Frequency Élmu sarta Equipment

Obyektif Brazing a assembly pangsi tambaga
Bahan Dua cangkéng tambaga 2 "(5cm) lébar x 4" (10.2cm) jangkung, basa tambaga 3 "(7.6cm) x 2" (5cm) sareng .5 "(1.3mm) kandel ku 2 saluran pikeun uprights ka ngageser kana, ngejah shims sareng fluks hideung
Hawa 1350 ºF (732 ºC)
Frékuénsi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dipaké pikeun manaskeun dasar gempungan. Uprights tambaga sareng dua shims braze disimpen dina alur dina dasar sareng fluks hideung diterapkeun. Majelis disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami 4 menit pikeun merangan kadua lampu dina tempatna.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• mendi konsisten tur repeatable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas