induksi brazing tube baja kana tabung tambaga

Frékuénsi Induksi Frékuénsi Baja Baja Frékuénsi Tinggi kana Tabung Tambaga

obyektip
Tujuanana nya éta pikeun ngadamel tabung baja kana tabung tambaga dina 60 detik nganggo fluks sareng paduan brazing.

pakakas

DW-UHF-10kw induksi manaskeun brazing

Tilu péngkolan dual diameter coil

bahan
• Tabung baja sareng panarima tambaga
• alloy Braze (CDA 681)
• B-1 fluks

parameter konci
Suhu: Kurang leuwih 1750 ° F (954 ° C)
Frékuénsi: 148 kHz

prosés:
  1. Bagian perakitan parantos dirakit sareng dirangkep (B-1) teras ayana dina dua gulungan diaméterna kalayan cincin alloy anu tos kabentuk dina set antarmuka.
  2. Alloy alur sareng gabungan réngsé dina 60 detik.
  3. Bahanna didinginkan dina cai saatos réngsé brazing induksi.
  4. Gabungan éta teras dipegatkeun pikeun ngahkeun yén prosés pamongkolan parantos ngahasilkeun gabungan anu kuat sareng kualitas luhur.

Hasilna / Mangpaat:

  • Sendi awét kuat sareng pemanasan induksi
  • zone panas selektif tur tepat, hasilna bagian distorsi kirang na stress gabungan ti las
  • kirang oksidasi
  • siklus pemanasan gancang
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Aman ti brazing seuneu

tabung baja brazing induksi kana prosés tabung tambaga