Induksi Brazing Kuningan Tube ka Kuningan Disk

gambaran

Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi Kuningan Tube pikeun Aplikasi Piringan Kuningan

obyektip
Palanggan kedah pérak solder batang kuningan kana pananda monumen kuningan.
- Ngagunakeun Solder Pérak pikeun Baja Alloy, kalayan flux Stay Silv
- Prosés ayeuna nganggo obor, anu peryogi 2-3 menit per sapotong.

pakakas

DW-HF-15kw induksi manaskeun brazing

bahan
• Bahan sampel duanana kuningan. Tabung pusat - .500 "(12.7mm) OD (0.0605" (1.537mm) kandel témbok) x 2.9 / 3 "(73.66mm) jangkung
• Pelat pananda - 3.6 "(91.44mm) OD x 0.125" (3.175mm) kandel (nominal) rada cekung.
• Paduan - Batang Fos Sil- 0.125 "(3.175mm) x 0.050" (1.27mm)
• Flux

parameter konci
Suhu: 1475-1500 ° F (801-815 ° C)
Kakuatan: 5 kW
Waktos: 45 detik

Lalakon tina brazing induksi:

  1. Pikeun nunjukkeun ngaleungitkeun "tuangeun tangan" paduan (prakték umum nalika obor nyembelih), kami ngabentuk paduan palanggan kana cingcin supados pas pisan dina tabung pos tengah. Metoda ieu nyayogikeun sababaraha manpaat dina operasi produksi: (a) Alloy dina cincin anu tos dibentuk nyayogikeun jumlah anu seragam pikeun tiap siklus, ngahasilkeun sendi seragam sareng wetting (b) kendali operator diganti ku cincin paduan seragam - operator henteu peryogi keterampilan khusus salaku kalayan obor nyembah. Cing alloy Pra-formulir tiasa disayogikeun ku panyadia paduan pikeun pas kana tabung OD.
  2. Kami ngempelkeun tabung sareng daérah kawin dina piring pananda kalayan fluks tetep Stay Silv sareng ngalihkeun cincin alloy anu tos kabentuk kana handapeun tabung pikeun kontak duanana sareng tabung sareng spidol dumasar kana posisi antar muka.
  3. Bagian dobel / diameter coil didesain pikeun seragam panas tabung sareng piring sakitar 1500 0F dina antarbeulah bagian - sakali suhu ngalir alloy dugi, cingcin pra-kabentuk ngalir di sakitar tabung sareng spidol dilapis ngabentuk filet braze lengkep. Larapkeun diijinkeun pikeun nguatkeun, teras majelis diturunkeun tina coil sareng dipandeurikeun mandi cai pikeun ngaleupaskeun résidu fluks residu.

mangpaat brazing induksi:

  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu
  • Kakuatan paménta kalayan siklus panas anu gancang
  • Proses ulang, sanes operator gumantung
  • Pemanasan anu aman kalayan henteu aya seuneu
  • Énergi efisien pemanasan