induksi Handheld manaskeun 6KW

gambaran

manaskeun induksi Handheld 6KW-III

 

model

DW-UHF-6KW-III (Produk New)

input tegangan

fase tunggal, 220V, 50-60HZ

kaluaran Power

6.6KW

frékuénsi Oscillate

500KHz-1100KHz

input Ayeuna

5-30A

beurat

25KG

ukuran

utama

520x240x500mm

alat keur manaskeun

140x90x90mm

 

aplikasi

* Quenching Gancang
* Hardening keur jero leutik
* Brazing pikeun workpiece leutik
* Élmu sarta workpiece leutik

* Inten agul brazing ka bagéan, karbon baja agul brazing, PCBN agul brazing jsb

* Kacamata Minus alloy baja pigura brazing, arah leutik quenching, annealing jsb

* Jewelries brazing, watchcase annealing na jam quenching luar.

* Produk Electronics brazing / las / panas: produk rupa jeung mahal kawas bohlam filaments jsb

* Bagian mékanis tepat brazing / panas.

* Steel baja strip annealing jsb

ciri utama:

1. Kalayan frékuénsi luhur dugi ka 500KHz-1100KHz. Ketebalan quenching tiasa dikontrol langkung handap tina 1mm, sareng bagian anu alit pisan tiasa gampang dipanaskeun.
2. IGBT na inverting téknologi ti generasi katilu kungsi dipaké, reliabiliti luhur jeung ongkos pangropéa handap.
3. 100 siklus% tugas, kerja kontinyu nu diwenangkeun dina daya kaluarannana Max.
4. beurat enteng, 25KG hungkul. Leutik sareng portabel.

5. Status kakuatan konstan ayeuna atanapi konstan tiasa dipilih saluyu pikeun ngahontal efisiensi pemanasan anu langkung luhur.

model Input kahayang Daya frékuénsi Oscillate Oscillate kakuatan Max siklus tugas Cooling kahayang cai
DW-UHF-4.5KW AC 1X220V50or60KHz 1100-2000KHz 4.5KW 80% 0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-I AC 1X220V50or60KHz 9000-2000KHz 6KW 80% 0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-III AC 3X3800V50or60KHz 150-500KHz 6KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-10KW AC 3X3800V50or60KHz 100-300KHz 10KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-20KW AC 3X3800V50or60KHz 50-250KHz 20KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-30KW AC 3X3800V50or60KHz 50-200KHz 30KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-40KW AC 3X3800V50or60KHz 50-200KHz 40KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-60KW AC 3X3800V50or60KHz 50-150KHz 60KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-100KW AC 3X3800V50or60KHz 50-150KHz 100KW 100% 0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min

 

=