Induksi Soldering Cable Coaxial

obyektip
Induksi Soldering kabel coaxial to konektor cincin sareng pin dina dua hambalan dina kaayaan 5 detik kalayan ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi.

pakakas
DW-UHF-6KW-III manaskeun induksi gantung

induksi Handheld brazing manaskeun
Hujan kanal

bahan
• Kawat solder henteu-fluks
• Kabel coaxial
• konektor kabel
• Pusat pin

parameter konci
Kakuatan: 3.0kW
Suhu: 662 ° F (350 ° C)
Waktos: 5 detik

prosés:

  1. Kabel coaxial sareng konektor disimpen dina arah tegak dina coil.
  2. pemanasan induksi ieu dilarapkeun salami 3 detik, sareng anu mana bagianna parantos cukup panas pikeun soldering.
  3. nu kawat soldering induksi ieu disuguhan antara kabel untun sareng konektor.
  4. Kawat anu dipasang diselapkeun kana pin tengah, sareng pin tengahna disimpen dina coil.
  5. Sambungan sareng konektor disimpen di luhur pining.
  6. Panas induksi diterapkeun kanggo 1.5 detik, saatos bagianna éta cukup panas kanggo pateri.
  7. Konduktor pusat diselapkeun kana pin.
  8. Majelis dipariksa pikeun mastikeun yén soldering suksés.

Hasilna / Mangpaat:

  • Sendi tahan kuat sareng siklus pemanasan anu langkung gancang
  • Zona panas anu pas sareng tepat, hasilna kirang distorsi sareng setrés gabungan
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman
=