Induksi Soldering Cable to Plate Plate

obyektip
Tujuan tina uji coba ieu nyaéta pikeun nunjukkeun induksi kabel soldering kana piring logam prosés.

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun uji ieu nyaéta DW-UHF-6kw-I manahan pamanas induksi.

parameter konci
Kakuatan: Nepi ka 0.72 kW
Suhu: 482 ° F (250 ° C)
Waktos: 4.5 detik ka 14 detik

Hasil na Conclusions:

Hasilna nyugemakeun dina 14 detik. Proses lengkep tiasa dihontal kurang ti 5 detik ku ningkatkeun frékuénsi ti handapeun 200 kHz dugi ka langkung ti 300 kHz, ogé ku nambahanana kakuatan pemanasan induksi