Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

tujuan:

Induksi kuningan kuningan pikeun pipa tambaga

Klién:

Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri.

alat-alat:

DW-UHF-40KW Sistem Induksi Brazing - dua modul.

bahan: Stud Kuningan (ukuran: diameter 25mm, jangkungna 20 mm)

power: 30 kW

Prosés éta: 

Tangtangan utama salami ieu prosés brazing induksi nya éta pikeun mastikeun yén desain coil nyaéta ngagampangkeun téknis pikeun ngadamelana dina cara anu pangmerenahna. Koil induksi kedah ngijinkeun kandang anu kadua janten tos dipanaskeun tanpa lebur anu pangheulana.

Mimiti, bagian tambaga éléktrolit anu tatu dina baja urut ku obor gas sedengkeun jarak anu sami antara giliran dijaga. Teras, giliran tambaga dipanaskeun caket suhu anu diperyogikeun sareng nalika kakuatanna ON, teknisi kedah pastikeun sacara manual nempatkeun stud kuningan ku cincin brazing di pusat anu ditunjuk. Salila prosés brazing, coil induksi ngalir dina laju 58 mm per menit - 33 kW.
Upami kakawasaan tos ningkat, laju robih sasuai.

Hasil na Conclusions:

  • Gancang, bersih sareng aman brazing induksi proses
  • Dijamin kaberesihan
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu