Induksi kawat tambaga geming kana silinder tambaga

obyektip

Induksi kawat tambaga geming ka silinder sareng pamanas induksi Tangan tangan

pakakas
20kw genggeman panangan induksi

bahan
Kawat tambaga kana silinder tembaga

power: 12 kW
hawa: 1600 ° F (871 ° C)
waktos: 5 detik

Hasil na Conclusions:

  • induksi Brazing suksés dina 5 detik
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu
  • Kakuatan paménta kalayan siklus panas anu gancang
  • Ngurangan dina cacad kusabab panas teuing