Panangan Kawat Baja induksi

gambaran

Aplikasi Waja Tempering Procee Tempering Kawat

Naon tempering induksi?

Ngalaksanakeun induksi nyaéta prosés pemanasan anu ngaoptimalkeun sipat mékanis sapertos kateguhan sareng kamuluran dina bahan damel anu parantos dikeraskeun.

Panangan Kawat Baja induksi 
Kami mastikeun kualitas luhur, turnaround gancang, layanan palanggan unggulan, sareng harga kalapa.
HLQ mangrupikeun pamimpin dina industri pangubaran panas induksi anu nyayogikeun seueur jasa panas jasa, kalebet tempering induksi, di Cina. Parasaan induksi mangrupikeun prosés ngubaran panas anu biasana dilakukeun saatos prosés pengerasan induksi parantos réngsé. Hal éta dilakukeun dina suhu anu langkung handap tina prosés pengerasan induksi dina urutan pikeun ngahontal rentang karasa anu dipikahoyong atanapi nambihan kateguhan kana bagianna ku cara ningkatkeun kamuluran. Parasaan induksi tina waja ilaharna dilakukeun ku frékuénsi low pikeun ngahasilkeun hasil dina detik anu sami sareng aplikasi tempering tungku anu biasana butuh jam.induksi kawat waja induksi

tujuan:

Pemanasan induksi tiasa dilarapkeun kana prosés tempering kontinyu dimana stok kawat didamel ngalangkungan coil induksi kalayan gancang produksi.
bahan: Kawat waja 3mm dugi diaméterna 12mm
hawa: 1922 ºF (1050 ºC)
frékuénsi: 90 kHz
Parangkat manaskeun induksi: DW-UHF-60 kW, 100 kHz Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF jumlahna 2 μF
- Tilu coil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu pikeun nutupan kisaran kawat
diaméterna.

Prosés Tempering Induksi:

Saham kawat didakan ngalangkungan coil hélik opat puluh angka dina laju 6 méter / menit, ngahontal suhu anu dipikahoyong pikeun pangaruh prosés tempering. Coil hélik 20 péngkolan anu sami dianggo pikeun diaméter kawat panggedéna

Prosés Naratif:

diperlukeun pangropéa 6 garis pakan saham kana tungku gasfired kalayan mindahkeun panas anu nguciwakeun kana kabel anu diaméterna langkung alit. Induksi meryogikeun 50% langkung énergi sareng ngirangan tapak lini produksi ku 90%

Hasilna / Mangpaat pemanasan induksi nyadiakeun:
- panas langsung kana kawat, ngahémat énergi sareng waktos
- gampang integrasi kana jalur produksi, ningkatkeun hasil
- kontrol pasti panas
- bahkan distribusi panas dina kawat

Dimana ieu dinya dipaké?

Tempering induksi sacara umum padamelan di industri otomotif pikeun temperasi komponén anu atos permukaan sapertos shafts, bar sareng sendi. Prosésna ogé digunakeun dina industri tabung sareng pipa pikeun ngabarankeun padamelan anu atos-atos. Parasaan induksi sakapeung dilakukeun di stasion pengerasan, anu sanés dina hiji atanapi sababaraha stasiun watek anu misah.induksi kawat waja induksi

Naha nganggo tempering induksi?

Prosés tempering induksi kami ngahasilkeun hasil gancang. Tempering tina waja anu atos mangrupikeun fungsi tina waktos sareng suhu. Tempering induksi nganggo waktos pemanasan anu langkung pondok (biasana ngan ukur detik) sareng suhu anu langkung luhur pikeun ngahasilkeun hasil anu sami sareng perlakuan tempering tungku anu sering meryogikeun jam. Tempering induksi tiasa dilakukeun dina sadaya komponén anu dikeras. Hasilna mangrupikeun komponén anu ningkat kana kateguhan, kamuluran sareng kakuatan pangaruh.

Naon anu kauntungan?

Kauntungan utama tina tempering induksi nyaéta kagancangan. Induksi tiasa ngambek bahan padamel dina sababaraha menit, malahan ogé detik. Tungku tempering biasana butuh jam. Sareng, salaku tempering induksi sampurna pikeun integrasi inline, éta ngaminimalkeun jumlah komponén dina prosés. Tempering induksi mempermudah pangendali kualitas karya individu. Stasion temperatur induksi terintegrasi ogé ngahémat rohangan lantai anu berharga.