Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

obyektip

Panaskeun waja atap waja kana 1650 toF pikeun ngencarkeun benang

Bahan: Sekrup atap waja diaméterna bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diaméterna, 5" (127mm) panjang

Hawa: 1650 ºF (899 ºC)

Frékuénsi: 291 kHz

alat-alat • DW-UHF-6kW-I sistem pemanasan induksi genggam, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dua kapasitor 0.33µF pikeun total 0.66µF

unit pemanasan induksi portabel
• Hiji coil manaskeun induksi dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.

induksi Hardening proses

A coil hélik lima péngkolan dipaké panas benang sekrup. Sekrup disimpen dina coil, panas diterapkeun 8 detik dugi
ngahontal zona panjang 2 "dina atos anu diperyogikeun.

Hasilna / Mangpaat

pemanasan induksi nyadiakeun:
• Panas pisan gancang, tingkat produksi langkung gancang, éfisién
• Kamampuh ngasupkeun kana lini produksi anu tos aya
• Hasil anu teras-terasan, konsisten
• Komo distribusi panas