Induksi Soldering Brass Corner Joint

Induksi Frequency Soldering Brass Corner Joint

obyektip
Suksés ngagentos dua 45 sudut sambungan kuningan.

alat-alat:
DW-UHF-10kw manaskeun pematerian induksi

bahan
StayBrite # 8 pérésar pérak anu disayogikeun ku customer
Fluks solder Bridgit disadiakeun ku customer
Sudut gabungan Kuningan
Batuk pancake

parameter konci
Kakuatan: 5.5 kW
Suhu: Kurang leuwih 550 ° F (288 ° C)
Waktos: 20 detik

prosés:

  1. Flux diterapkeun dina sadaya sendi.
  2. Majelis diposisikan kanggo pemanasan
  3. Pemanasan induksi diterapkeun kanggo 15 detik
  4. Batang pangetong diterapkeun kana gabungan

Hasilna / Mangpaat:

  1. Kusabab alloy kurang ajar sacara manual ditumpangan, coil disimpen dina kaayaan gabungan, nyanghareupan sisi pigura anu katingali. Sisi katingali tina gabungan éta tempatna dina datar kai anu datar, anu henteu ngijinkeun alloy ngintip supados kabocor sareng ngabahekeun. Ieu ngajaga permukaan katingali saé sareng bersih, sedengkeun kelimanana aya brazed internal.
  2. Upami tempelkeun solder dipaké, teras coil tiasa disimpen dina luhureun gabungan. Upami coil dual khusus dianggo, maka dua sendi (luhur sareng handap) tiasa dilakukeun kalayan ditembak.
  3. Henteu aya pigura flipping diperyogikeun dina hal ieu. Tingali pidéo sareng ngazum gambar anu napel pikeun langkung rinci.
  4. Henteu aya beberesih khusus diperyogikeun dina kadua sisi gabungan. Sampel anu aya dina gambar parantos anduk kertas ngan diusir.