Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

obyektip
Induksi Soldering kabel coaxial to konektor cincin sareng pin dina dua hambalan dina kaayaan 5 detik kalayan ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) sareng pemanasan induksi.

pakakas
 DW-UHF-6KW-kuring gantung manjang Soldering

bahan
• Kawat solder henteu-fluks
• Kabel coaxial
• konektor kabel
• Pusat pin

parameter konci
Kakuatan: 1.0kW
Suhu: 662 ° F (350 ° C)
Waktos: 5 detik

prosés:

  1. Kabel coaxial sareng konektor disimpen dina arah tegak dina coil.
  2. pemanasan induksi ieu dilarapkeun salami 3 detik, sareng anu mana bagianna parantos cukup panas pikeun soldering.
  3. Kawat soldering disumputkeun antara kabel kabel sareng konektor.
  4. Kawat anu dipasang diselapkeun kana pin tengah, sareng pin tengahna disimpen dina coil.
  5. Sambungan sareng konektor disimpen di luhur pining.
  6. pemanasan induksi dilarapkeun pikeun 1.5 detik, saatos bagianna éta cukup panas pikeun soldering.
  7. Konduktor pusat diselapkeun kana pin.
  8. Majelis kasebut diperiksa pikeun mastikeun yén pematerahan induksi suksés.

Hasilna / Mangpaat:

  • Sendi tahan kuat sareng siklus pemanasan anu langkung gancang
  • Zona panas anu pas sareng tepat, hasilna kirang distorsi sareng setrés gabungan
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman