Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Frequency Induksi Soldering Kuningan pikeun Téhé Lantai baja

obyektip
Frékuénsi luhur Induksi kuningan pikeun kuningan piring

pakakas
DW-UHF-6KW-I panahan manaskeun induksi pangotor

bahan
Pelat baja pikeun bagian kuningan ngagentos bagian induksi nganggo Harris Tetep-Brite # 8 Pérak Solder Perak sareng
Harris Bridgit Diterangkeun Bébas Flux.

parameter konci
Kakuatan: 2kW
Suhu: 535 ° F ka 585 ° F (279 ° C ka 307 ° C)
Waktos: 21 Detik