induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Frekuensi tinggi induksi soldering tambaga tabung ka katup kuningan

tujuan:

test: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan

Industri: HVAC

bahan: Pompa sareng pipa kuningan

Alat-alat: Mesin pemanasan induksi DW-HF-25kw

power: 16 kW

suhu932oF (500oC)

waktos: detik 20

Coil: Coil coil buatan khusus.

Prosés éta:

Permintaan aplikasi ieu dibawa ka perhatian HLQ Induction Heating Power ku hiji perusahaan HVAC. Tujuan aranjeunna pikeun ngaleungitkeun panggunaan ayeuna ku metoda obor, ogé ngaleungitkeun cacat sareng ningkatkeun kasalametan pikeun operator. Pikeun ngamimitian tés, insinyur aplikasi kami ngahiji tina tabung tambaga sareng klep kuningan. Saatos ngolongkeun fluks ka unggal gabungan éta insinyur dipanaskeun aranjeunna dina 20 detik. Solder ditawaran sacara manual saatos mendi ngahontal 932oF (500C), sareng nyiptakeun solder anu rata di sakitar sendi. Pamakéan pemanasan induksi suksés dina aplikasi HVAC ieu.