Induksi Élmu sarta Sealing

gambaran

Élmu sarta induksi Sealing Jeung High Frequency induksi Élmu sarta Equipment

pemanasan induksi nyadiakeun hartosna elegan of sealing nyertakeun aluminium on kendi produk pangan. The induksi pemanasan Sealing Metoda bungkusan jaminan panyalindungan tamper, kaamanan, kasehatan sarta pelestarian produk. pemanasan induksi ti pilem aluminium ngaronjatkeun suhu sahiji produk sealing dilarapkeun ka sisi panutup dina kontak jeung toples. pemanasan ieu digabungkeun jeung tekanan dilarapkeun ka panutup pikeun 0.5 mun 1.5s. prosés ieu dilarapkeun ka sadaya wangun tina peti jeung rupa-rupa bahan, kaasup: kaca, kardus, jeung plastik (pe, PP, PVC ...).

Dina sagala perkara aya henteu kontak antara induktor jeung panutup. Salian kaunggulan ieu, aya sababaraha alesan naha metoda anyar ieu beuki dipake:

■ panas The dihasilkeun dina panutup sorangan salaku
deukeut ka sealing permukaan jéntré. The
prosés téh sahingga saderhana jeung masalah
pakait jeung overheating of résistor
ngetik sealing huluna anu merlukeun dibedah.
■ The panas induksi metoda sealing bisa dipaké pikeun sirkular, oval,
kuadrat, rectangular atawa wangun séjén
■ The sedeng generator frékuénsi dijieun
ngagunakeun komponen kaayaan padet sarta teu mibanda
bagian subjék mun teu ngagem mangsa proses sealing panas.

Urang nyadiakeun sawatara jenis Induksi Élmu sarta Sealing sistem:

■ Hiji-hambalan panas induksi sealing.
■ Kontinyu sealing panas induksi saméméh encapsulation.
■ statik sealing panas induksi saméméh encapsulation.