Induksi pengerasan nempo huntu sabeulah

gambaran

Induksi ngeraskeun ragaji huntu tina agul

Metode induksi ngégél huntu tina wilah ragaji waja diwangun ku "waja alat gancang," anu ngalangkungan ngalirkeun arus induksi frékuénsi luhur ngaliwatan huntu sabeulah sahingga sadaya partikel huntu, duanana dina permukaan sareng dina pedalamanna, dipanaskeun nepi ka suhu kritis sakitar 2375 ″ F. tanpa sami pemanasan bagéan sabeulah, ngadalikeun frékuénsi sareng gedena arus anu diinduksi sahingga sacara substansi sadaya karbida dina huntu dina kaayaan larut dina matéri austenit sacara praktis pas baja ngahontal suhu kritis, sareng terasna niis huntu kana suhu sacara substansial di handapeun suhu kritis sateuacan tumuhna gandum penting lumangsung; tibatan ngagésér sabeulah atanapi ngan ukur permukaan induksi ngégél huntu.

 

Induksi pengerasan tah huntu sabeulah pikeun aplikasi pengeras; tujuanana nyaéta pikeun ngirangan waktos pemanasan

Bahan: Bagéan sabeulah ragaji

Hawa: 1650 ºF (899 ºC)

Frékuénsi: 134 kHz

Parabot: DW-UHF-30kW 50-150 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF. Sababaraha posisi dua-péngkolan hélik induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

 

Prosés Hardening Induksi

Koil pemanasan induksi dikembangkeun sahingga henteu konsentrasi panas di lebak ujung luar huntu. Bageanna disimpen handapeun coil sakitar 1/8 "(3.2 mm) jauh sareng kakuatanna dihurungkeun. Kalayan 30 kW DW-UHF catu daya pemanasan induksi bagian anu dipanaskeun kana suhu dina tingkat anu ditargetkeun lima huntu per
opat detik.

 

Hasilna / Mangpaat

Laju: Palanggan parantos nganggo induksi, tapi hoyong ningkatkeun kana sistem kakuatan anu langkung luhur pikeun ningkat
tingkat produksiana (Sateuacan munggaran nganggo induksi ti HLQ, klien nganggo obor.)

Precision sareng Repeatability: Obor henteu pas sareng induksi ogé henteu tiasa diulang deui, padahal induksi tiasa
dilaksanakeun janten tiasa diulang deui

Kekecapan: Pengerasan induksi nganggo langkung énergi tibatan obor sareng nawiskeun pemanasan langsung / pareum