Induksi Ngajeran pin baja magnét

obyektip

Induksi beusi pin baja magnét/ kiriman pikeun nyiptakeun komponén otomotif

material

• Coil and pin baja assembly (5/16 "/7.9 mm pin / post OD)
• Sénsor rosin inti

Suhu.   470 ºF (243 ºC)
Frékuénsi.   214 kHz
pakakas • DW-UHF- 6kW-I Mesin pemanasan Induksi, 150 dugi ka 400 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh anu ngandung hiji 1.33 uf kapasitor jumlahna 1.33 uf
• Hiji posisi dua-pobil pancakan pancing pancakan dua dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés.

Sakur sésana insulasi dina kawat dibuang nganggo kertas keusik. Kaki alas kaki éta bagian tina Sistim pemanasan induksi pangaturan pikeun mempermudah dahar manual ku solder. Bagian ieu dipasang dina coil sareng kakuatanna dihurungkeun. Saatos tujuh detik, solderna mimiti ngalir sareng solder éta disungkeun ka gabungan. Kakuatan ditumbuk sadetik kanggo sadetik pikeun masihan solder terus disuap. Proses sadayana nyandak kirang ti
sapuluh detik.


Hasilna / Mangpaat

speed: Élmu sarta induksi nyandak kirang ti 10 detik, sareng bari ieu mangrupikeun prosés anu anyar pikeun klien, metode pemanasan sanésna bakal langkung laun
• Pemanasan anu tepat, tiasa diulang deui: Induksi mangrupikeun tiasa diulang janten pelanggan tiasa ngaharepkeun hasil anu sami unggal waktos ngan ukur bagian tina bagian anu meryogikeun pemanasan dipanaskeun.
• Kasalametan: Teu aya seuneu kabuka kalayan induksi, anu ngajantenkeun metode pemanasan anu langkung aman ti pemanasan obor