Induksi Brazing Pipa HAVC

gambaran

Induksi Brazing Pipa HVAC

Pipa pendingin teras dipasihan salaku brazing ngajantenkeun gabungan bébas bébas bocor anu tahan dina suhu sareng tekanan anu luhur sareng handap. Nalika pipa pendingin solder anu langkung saé nganggo solder anu ngagaduhan komposisi pérak di jerona salaku pérak dibatesan ku tambaga sareng ngajantenkeun gabungan anu kuat gratis bebas (daya tarik kapiler).

HLQ Induksi mangrupikeun ahli dina nyiptakeun solusi pemanasan induksi khusus pikeun brazing bagian kompresor, elemen pemanasan sareng distributor panas.

AC gaduh sababaraha bagian anu brazed. Bahan anu paling umum nyaéta tambaga sareng aluminium:

Bagian aluminium, sapertos sambungan évaporator sareng kondensor (tube-to-tube, tube-to-block, tube-to-tank)
Tube-to-fittings dina unit kondensor
Tube-to-fittings dina unit evaporator
Tube-to-fittings dina kompresor
Tube-to-valves dina sistem distribusi

induksi Brazing mirip sareng solder kecuali suhu di luhur 800 derajatF.
Pikeun tambaga, sanyawa brazing anu paling sering dianggo biasana disebat sil-phos sapertos anu katingali di kénca.
Aya sababaraha jinis sanyawa ieu.

induksi Brazing pipa HVAC
15% Fosfor / Tambaga / Perak Alloy mangrupikeun salah sahiji jinis anu ngagunakeun 15% pérak sareng mangrupikeun standar pikeun jasa techs anu ngalereskeun peralatan kulkas. 5% Fosfor / Tambaga / Perak Alloy mangrupikeun sanyawa anu langkung mirah sareng aya anu nyarios tiasa dianggo pikeun perbaikan . Éta henteu tiasa dianggo ogé 15%.
Aya ogé Fosfor / Tambaga Alloy anu teu aya pérak anu kuring anggap umumna henteu kapake pikeun perbaikan.

Tambaga Brazing pikeun Industri HVAC
Sababaraha tabung tambaga pérak brazed ku propriétari MSI Automation téknologi brazing induksiPemanasan induksi sareng téknologi coil pemanasan induksi anu pas tiasa pérak ngagosok sababaraha tabung tambaga tungtung dina hiji shot. Prosedur ieu ngaleungitkeun brazing obor leungeun anu pikasieuneun, ningkatkeun konsistén sareng ngirangan kasempetan koneksi bocor.

Gabungan brazed antara tabung tambaga sareng awak kuningan parantos réngsé. Waktos manaskeun nganggo MSI urang khusus induksi pemanasan coil nyaéta 1/4 tina desain coil tabung bunder konvensional.