exchanger pemanasan garing

gambaran

obyektip
Induksi pipa tambaga kurang ajar tina pemasangan exchanger pemanasan ngagunakeun alat tulis C coil atanapi U ngawangun sistem pemanasan induksi.


Kecepatan targét pikeun ngumpul sadayana 6 sendi nyaéta 30 detik, atanapi kirang langkung 5 detik sadérék.
Saratna kedah ngawatek sadayana sendi di jero perumahan tanpa mangaruhan sampul palastik.

pakakas
DWS-20 mesin tandur induk gantung

manaskeun induksi tangan

bahan
• tubing Tambaga
• fluks

parameter konci
Suhu: Ngadeukeutan 1292 ° F (700 ° C)
Kakuatan: 15 kW
Waktos: 5 detik per gabungan

prosés:

U bentuk coil custom cocog pikeun induksi brazing tina conto adat.

Hasilna / Mangpaat:

Sateuacan induksi pipa tambaga anu kurang ajar, para palanggan nganggo seuneu nyaring sareng kedah ngabeungitkeun mendi luareun kandang.


Jeung brazing induksi, aranjeunna tiasa ngahontal kauntungan ieu:

  • Ngauban lebet kandang
  • Ningkatkeun produktivitas operasi kurang ajar
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu
  • Pemanasan anu aman kalayan henteu aya seuneu
  • Efisiensi énergi anu langkung luhur