Portabel induksi Brazing Panaskeun

gambaran

Fitur utama:

  • Kalayan frekuensi tinggi nepi ka 11KHz ^ 2.0MHz nu ketebalan quenching bisa dikawasa leuwih handap 1mm, sarta bagian pisan ipis jeung leutik bisa gampang dipanaskeun.
  • IGBT na inverting ayeuna téknologi geus dipake; réliabilitas luhur jeung ongkos pangropéa handap.
  • 100 siklus% tugas, kerja kontinyu nu diwenangkeun dina output kakuatan maksimum.
  • Status kakuatan ayeuna atawa konstanta konstan bisa dipilih sasuai pikeun ngahontal efisiensi pemanasan luhur;
  • Tampilan daya pemanasan sarta pemanasan ayeuna jeung frékuénsi osilasi.
  • Basajan masang, instalasi bisa dilakukeun ku jalma unprofessional pisan gampang;
  • beurat lampu, ukuranana leutik;
  • bentuk jeung ukuran coil induksi béda bisa dirobah gampang panas bagéan béda.
  • Kaunggulan tina model mibanda otomatis: kakuatan jeung waktu operasi periode pemanasan sarta periode ngaropéa bisa prasetél masing-masing pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan basajan, modél ieu ngusulkeun ngagunakeun pikeun produksi tumpak pikeun ngaronjatkeun kabisaulangan nu.

 

model

DW-UHF-6KW-I

input tegangan

fase tunggal, 220V, 50-60HZ

kaluaran Power

4.5KW

frékuénsi Oscillate

1100-2000KHZ

input Ayeuna

5-20A

beurat

21KG

ukuran

utama

330X310X155mm

alat keur manaskeun

125X60X95mm

aplikasi utama:

  • perlakuan panas gear na aci.
  • pemanasan kawat leutik batan 1mm
  • floating ngalembereh pikeun institut atawa panalungtikan kuliah jeung saterusna.
  • quenching permukaan.
=