Induksi Preheat Welding Rod Rod

gambaran

Induksi preheat rod aplikasi waja aplikasi

obyektip Pikeun panaskeun heula batang waja kana 500 ºF (260 ºC) kanggo aplikasi las pikeun pabrik alat-alat utama

bahan: Pelanggan nyayogikeun pin waja (ragam, rata-rata 2 "/ 51mm)

hawa: 500 ºF (260 ºC)

frékuénsi: 100 kHz

alat-alat: DW-HF-45kW 50-150 kHz sistem pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF
- Posisi dua kali dua induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés Preheating Induksi: Batang waja dieusian kana coil, sareng panasna dihurungkeun. Bagéan na ngahontal 600 ºF (316 ºC) dina hiji menit. Kakuatan dipareuman sareng rod na diawasi pikeun 30 detik pikeun mastikeun lapisan luar henteu turun di handap 500 ºF (260 ºC).


Dumasar kana pangalaman sareng uji Lab Aplikasi, beuki lami waktos pemanasan, kakuatan kirang diperyogikeun.
Salaku tambahan, beuki lami waktos pemanasan, beuki lila suhu luar tetep di luhur 500 ºF.
Dina perkawis éta, aya kamungkinan tambihan perkawis catu daya, ti manaskeun induksi 15kW ku coil dua posisi anu waktosna manaskeun dua menit, dugi ka 45kW Sistim pemanasan induksi sareng coil opat posisi sareng waktos pemanasan hiji menit.

Hasilna / Mangpaat 

Pemanasan anu pas: Palanggan ningali tina ngaganti tina seuneu, sabab induksi tiasa nawiskeun pemanasan anu langkung pas
- Penetrasi: Induksi damel langkung saé nembus pin upami dibandingkeun sareng obor, anu kritis pikeun
preheating pikeun las
- Laju: Induksi ngamungkinkeun pemanasan gancang anu tiasa naekeun produksi dibandingkeun sareng pemanasan obor
- Kualitas bagian: Obor tiasa ngadamel bagian na rapuh, anu ngajantenkeun induksi nguntungkeun
- Lingkungan damel: Induksi preheat las mangrupikeun padika pemanasan anu langkung aman anu ngenalkeun kirang panas kana tempat damel tibatan seuneu anu henteu