Induksi Preheating Steel Bar

Kategori:

gambaran

Induksi Preheating Steel Bar Pikeun Hot Ngabentuk Jeung RF IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana Preheating bunderan waja buleud sateuacan ngajantenkeun u-bolt anu dibentuk panas
Bahan .795 "(20.19mm) diaméterna batang batang buleud 15" (381 mm) panjangna
Hawa 1500 ºF (816 ºC)
Frékuénsi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-MF-90kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0μF kanggo total 2.0μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A lima belas péngkolan hélik coil sareng sisipan keramik dianggo pikeun ngahanasan bagian 15 "(381 mm) tina batang palang waja. Kakuatan disayogikeun pikeun 9.90 detik pikeun ngahanca sapotong kana 1500 ºF (816 ºC). Potonganana teras disimpen dina paeh sareng dibentuk janten u-bolt.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• seragam liwat panas
• volume High, forging gancang
• Formasi skala dikirangan, waja henteu tetep di luhur suhu oksidasi salami waktos anu lami
• Fast, panas hémat énergi

induksi preheating bar baja

 

 

 

 

 

 

 

induksi-preheating-baja-bar