induksi preheating billet titanium pikeun ngagulung

induksi preheating billet titanium pikeun muter ku sistem pemanasan induksi MF

Tujuan: Pikeun ngahanaskeun bilet titanium ka 1800 ºF sateuacan lebet kana pabrik ngagiling
Bahan: Pelanggan nyayogikeun 4 "(102mm) diameter / 24" (610mm) billet titanium panjang
Hawa: 1800 ºF (1000 ºC)
Frékuénsi: 2.7 kHz


Parangkat manaskeun induksi:frékuénsi sedeng MFS-200kW 1.5-4.5 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan sirah kerja jarak jauh anu ngandung genep 40 kapasitor μF
- Koil pemanasan induksi hélik multi-péngkolan dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu
Prosés Pemanasan Induksi:  Billet titanium disimpen dina coil pemanasan induksi multi-péngkolan. Bagéanna dipanaskeun lima menit, anu diperyogikeun pikeun ngirangan bédana suhu antara tengah sareng luar tagihan. Kusabab diaméter anu cukup bagéan éta, kakuatan tinggi, frekuensi handap catu daya pemanasan induksi ieu dipaké. Usaha anu lumayan jantenna dina ngararancang coil pikeun mastikeun pemanasan anu paling seragam anu mungkin nalika masih ngaminimalkeun waktos pemanasan.


Hasilna / Mangpaat 

-Speed: Induksi manaskeun billet ageung gancang, sareng ogé bakal manaskeun billet 15 kaki langkung panjangna
- Pemanasan seragam: Induksi gancang, bahkan pemanasan ngaktipkeun suhu seragam sapanjang billet
- Repeatability: prosés ieu bakal nyayogikeun hasil anu konsisten, janten klién tiasa mendesain prosésna sakitar waktos pemanasan lima menit