induksi Preheating flensa aluminium

gambaran

induksi Preheating flensa aluminium

tujuan: Induksi Panaskeun aluminium rakitan pikeun panerapan preheat.
material : Flensa aluminium (2.35 "ku 4.83" / 60 mm ku 133 mm) sareng (3.35 "ku 6.91 / 85 mm ku 176 mm)
Tabung aluminium (.63 "/ 16 mm OD) sareng (.92" / 23mm OD)

hawa: 600ºF / 315ºC
frékuénsi: 150 kHz

Equipment Élmu sarta induksi

-DW-UHF-20kW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total .75 μF
- Hiji induksi pemanasan coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Pemanasan Induksi:

Coil hélik dipaké sakitar bagian anu langkung alit, anu dicekel dina vise nalika flange dilebetkeun kana coil. Bagéan leutik dipanaskeun dina 20 detik sareng ngahontal suhu anu dipikahoyong di daérah gabungan.
Gulungan hélik hélik anu langkung ageung didamel pikeun ngahijikeun hiji perakitan aluminium anu langkung ageung, anu peryogi suhu anu dipikahoyong sami. The
coil manaskeun rakitan anu langkung ageung sareng konfigurasi catu daya anu sami, tapi peryogi langkung énergi. Majelis ieu nyaéta
dipanaskeun pikeun 20 detik sareng ngahontal suhu anu dipikahoyong.

Naratif

Dua coil hélik diposisikan handapeun pasisian luar unggal bagian. Ieu bakal diperyogikeun pikeun nyerep panas kana jero dua bagian.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
-Tungtung produk kualitas luhur vs. ngagunakeun tungku konveksi seuneu anu kabuka. Oven sénsitip kana suhu lingkungan sareng variasi asor sareng condong ngahasilkeun hasil anu henteu rata
- Bahkan distribusi pemanasan
- Gancang, panas presisi bersih pikeun waktos siklus gancang