Induksi preheating las otomotif transaxle

gambaran

Induksi preheating las otomotif transaxle

tujuan: Pikeun pemanasan as 3.6 "(91 mm) di luar poros waja diaméterna kalayan tilu garis las dugi ka 662 ºF (350 )C) kalayan unggal garis las dipanaskeun kana suhu dina lima detik

bahan: Pelanggan nyayogikeun poros waja O3.6 91 "(XNUMX mm)

hawa: 662 ºF (350 ºC)

frékuénsi: 121 kHz

alat-alat: DW-HF-45kW 50-150 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF dina séri sajajar
- Posisi internal tunggal induksi pemanasan coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

mesin brazing induksiProsés Preheating Induksi: Axel waja dicét kalayan suhu anu nunjukkeun cet sareng thermocouple dipasang dina bagian na. Coil pemanasan induksi disimpen dina jero poros waja sareng catu daya dihurungkeun. Pendekatan ieu ngamungkinkeun garis las dipanaskeun ka 662 ºF (350 ºC) dina waktos lima detik sakumaha anu dipikahoyong ku klien. Catu daya sanggup diprogram pikeun pareum saatos waktos manaskeun anu dipikahoyong - lima detik dina hal ieu. Teras, coil tiasa dipindahkeun kana garis las kadua, sareng garis las katilu.

Hasil / Mangpaat Prosés: Kalayan coil aya dina jero poros, éta henteu ngahalangan, sareng éta tiasa gampil dipindahkeun ka garis las salajengna
- Kacepetan: Induksi sareng prosés anu diusulkeun ngamungkinkeun garis las dipanaskeun kana suhu dina sasar
waktu
- Pangujian lab gratis: Ieu mangrupikeun proyék énggal pikeun klién, sareng uji HLQ Lab Service Request ngaktipkeun klien pikeun
nguji aplikasi aranjeunna sareng pendekatan inovatif didesain